Rychlá treska s kuskusovo-mrkvovým salátem vás uspokojí svojí chutí i rychlostí přípravy. Toto zdravé jídlo budete mít hotové do 15 minut.
Pokud budete chtít použít perlový kuskus (jako je na fotografii), místo klasického zalití vařící vodou jej vařte (přibližně 15 minut, zalitý dvojnásobným objemem vody).
Kuskus zalijeme vařící vodou v poměru 1:1,5. Přikryjeme ho dokud neabsorbuje veškerou vodu.
Na pánvi rozehřejeme lžičku olivového oleje.
Filety osušíme papírovými utěrkami z obou stran co nejvíce do sucha, poté je z obou stran osolíme a opepříme.
Filety položíme na rozehřátý olej a opékáme je přibližně 2 - 3 minuty z obou stran na mírném plameni, dokud nechytnou zlatavou barvu a nebudou dostatečně propečené.
V misce smícháme umytou a nastrouhanou mrkev s uvařeným kuskusem a všemi zbylými surovinami na salát.
Já jsem Lulu a s láskou pro vás tvořím tyto zdravé a chutné fit recepty. Mým cílem je ukázat vám, že jíst zdravě a fit se dá opravdu jednoduše, chutně a hravě. Tak pojď nějakou dobrotu zkusit také!