Rychlý sušenkový koláč s pudinkovým krémem, který si připravíte za 15 minut, není třeba ho péct a chutná skvěle. Recept si umíte navíc připravit zcela bez cukru a postačí vám k němu 6 surovin. Pojďte ho zkusit.
Základ koláče tvoří pudinkový krém, který budeme překládat střídavě se sušenkami Gullón bez cukru a ovocem. Použít můžete jakékoli ovoce, které se vám bude hodit k vanilkovému krému.
Tento koláč jsem chtěla připravit v podobě, která by byla vhodná i pro lidi, kteří mají problém s mlékem. V tomto případě doporučuji použít rostlinné mléko, ideální kokosové či ovesné. Pokud vám však mléčná bílkovina nedělá problém, klidně použijte klasické mléko a do krému si můžete po dovaření vmíchat i roztíratelný tvaroh, díky čemuž bude krém ještě lahodnější. Výborný je ale i bez něj.
Já jsem Lulu a s láskou pro vás tvořím tyto zdravé a chutné fit recepty. Mým cílem je ukázat vám, že jíst zdravě a fit se dá opravdu jednoduše, chutně a hravě. Tak pojď nějakou dobrotu zkusit také!