Recept na jednoduché a chutné domácí špaldové pečivo (housky), které je nenáročné na přípravu a také suroviny. K jeho přípravě nepotřebujete ani pekárnu. Výhoda domácího pečiva je v jeho čerstvosti a možnosti připravit si takové pečivo s čímkoli - můžete přidat slunečnicová nebo dýňová semínka, rozmarýn, nadrobno nakrájená sušená rajčata či olivy a zároveň se vyhnout konzervantům a cukru, které se nachází v pečivu z obchodu.
Jeden kus tohoto pečiva obsahuje až 10 % doporučené denní dávky železa. Je nízkotučné a obsahuje hodně vlákniny. Špaldová mouka je také bohatá na bílkoviny a mikronutrienty. Věřím, že si výrobu vlastního domácího pečiva zamilujete. Mě dostala úžasná vůně, která se rozléhá bytem pokaždé, když tyto zdravé housky peču. Chuťově jsou přitom ještě lepší, než jakékoli kupované pečivo a jsou rozhodně zdravější a lehčí na žaludek.
Přesvědčte se, jak jednoduché může být upéct si voňavé a čerstvé špaldové pečivo doma. Doporučuji ho podávat spolu s domácí pomazánkou a zeleninou.
Já jsem Lulu a s láskou pro vás tvořím tyto zdravé a chutné fit recepty. Mým cílem je ukázat vám, že jíst zdravě a fit se dá opravdu jednoduše, chutně a hravě. Tak pojď nějakou dobrotu zkusit také!