Rychlá quinoa s citronem, kurkumou a zelenými fazolkami
Sdílej tento recept s přáteli:
Dnes mám pro vás přichystaný skvělý recept s quinoou. Tato rychlá quinoa s citronem, kurkumou a zelenými fazolkami potěší jako lehká večeře či příloha. Spojení citronu a kurkumy se v tomto receptu skutečně povedlo. Recept je zároveň veganský, takže si na něm pochutnají nejen vegani, ale i různí alergici.
Recept je naprosto jednoduchý a ideální do lenošivých dnů - stačí jen uvařit quinou a zamíchat do ní zbylé suroviny. Chutné a výživné jídlo je na světě, ani se nenadějete. Do receptu doporučuji přidat extra panenský olivový olej Borges, který je ideální do dresinků nebo salátů a chutě sjednotí. Je to již 125 let, co značka Borges přináší své olivové oleje ze Středomoří do našich kuchyní.
Chcete si připravit tento chutný recept a nemáte zrovna doma quinou? Připravit ho můžete například i s kuskusem či jáhlami.
Jak podávat quinou?
Tento recept s quinoou můžete podávat samostatně jako teplý salát nebo jako přílohu k masitým jídlům či rybě. Chcete-li přidat dodatečný zdroj bílkovin, perfektní bude grilované kuřecí maso, tuňák, cizrna, případně přidejte cottage sýr.
Já jsem Lulu a s láskou pro vás tvořím tyto zdravé a chutné fit recepty. Mým cílem je ukázat vám, že jíst zdravě a fit se dá opravdu jednoduše, chutně a hravě. Tak pojď nějakou dobrotu zkusit také!