Výborný a výživný pohankový/kuskusový/quinoový nebo rýžový čokoládovo-arašídový pudink, který se skvěle hodí k snídani či svačině. Hustota a lepivost pudinku závisí na zvolené surovině. V tomto jednoduchém fit receptu máte hned několik možností, jak ho připravit a pokaždé vás překvapí novou chutí.
S rýží bude nejjednodušší dosáhnout pudinkové konzistence s minimem arašídového másla. Pokud tedy potřebujete ušetřit pár kalorií, zvolila bych rýži a přimíchala pouze jednu lžíci arašídového másla. Ostatní suroviny budou na zahuštění vyžadovat více arašídového másla. V případě potřeby také můžete snížit obsah arašídového másla a přidat odměrku proteinového prášku. Tím také zvýšíte celkový obsah bílkovin v pudinku.
Můžete použít kravské mléko nebo rostlinné, které pudinku navíc dodá specifickou chuť podle toho, jaké mléko si vyberete. Já používám oříškové mléko, ale pokud chcete chuť ořechů zjemnit, použijte kokosové nebo ovesné mléko. Vegani v tomto receptu ještě nahradí med javorovým sirupem.
V tomto receptu na čokoládovo-arašídový pudink máte hned čtyři různé možnosti, jak ho připravit. Příprava trvá jen pár minut, tak určitě vyzkoušejte všechny možnosti. Minimálně jedna z nich vám určitě zachutná :)
Já jsem Lulu a s láskou pro vás tvořím tyto zdravé a chutné fit recepty. Mým cílem je ukázat vám, že jíst zdravě a fit se dá opravdu jednoduše, chutně a hravě. Tak pojď nějakou dobrotu zkusit také!